ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΔΩΡΕΑ ΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΞΙΑΣ 678 ΔΙΣ ΕΥΡΩ

 


Μετά από συναντήσεις με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο τον Μάιο του 2012 ο Αρτέμης Σώρρας με γραπτή προσφορά, την οποία απέστειλε μέσω δικαστικού επιμελητή, δωρίζει μια μετοχή της Τράπεζας της Ανατολής (Banque d’ Orient) υπέρ της Εκκλησίας.
Οι επιστολές στάλθηκαν προς τον Αρχιεπίσκοπο,  προς τα Μέλη της Αγίας και Ιεράς Διαρκούς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και προς τα Μέλη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.
ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ (ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ 3 ΘΕΣΜΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ)


Σχόλιο:
Πρώτα απ όλα βλέπουμε ότι η Εκκλήσία της Ελλάδος ως ΝΠΔΔ, μέσω της απάντησης της, επικυρώνει την αυθεντικότητα της Μετοχής της Τραπέζης της Ανατολής και ότι ο Αρτέμης Σώρρας έχει τη νομή και κυριότητα αυτής, και δεν επικαλέιται τις ανοησίες που σκοπίμως ταίζουν τους Έλληνες πολίτες τα ΜΜΕ με ψεύδη του τύπου «την αγόρασε από το Μοναστηράκι κλπ».
 
Επιπλέον, πιστοποιεί την αξία της, την οποία εκοστολόγησαν «διεθνώς ανεγνωρισμένοι πραγματογνώμονες» σε ποσό ύψους 678 δις ευρώ. 
 
Και τέλος, επικαλούμενη το φόρο που επέβαλε το Υπουργείο Οικονομικών, δηλώνει για μια ακόμα φορά πως όλοι οι Κρατικοί Μηχανισμοί έχουν γνώση για την Αυθεντικότητα και την Αξία των Μετοχών της Τραπέζης της Ανατολής που έχει στην κατοχή του ο Αρτέμης Σώρρας.

 
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ, ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΣ...

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΘΕΟΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΠΟΘΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΣ.


ΕΛΛΗΝΩΝ_ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ_ΚΑΛΥΜΝΟΥ
ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ_ΚΟΜΜΑ_ΧΡΩΜΑ

ΑΓ. ΘΕΟΛΟΓΟΣ, ΠΟΘΙΑ- ΚΑΛΥΜΝΟΣ

ΤΗΛ: 6942412335

WEB-ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΗΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ:

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια