ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ.


ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ 
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ.
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ, ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015


Το 2015 έγινε κάτι που στην Ελλάδα τουλάχιστον δεν έχει ξαναγίνει! Πολιτική οργάνωση καταθέτει τις προγραμματικές της δηλώσεις στον Άρειο Πάγο! Αυτό σημαίνει πως η πολιτική ευθύνη για την μη εκπλήρωση των δηλώσεων δεν σταματά στα τηλεοπτικά παράθυρα εκεί δηλαδή που λέγονται τα μεγαλύτερα ψεύδη προς βρώση και κατάποση αλλά υπάρχει η ποινική δίωξη από τον εκάστοτε εισαγγελέα για την μη εκπλήρωση των δηλώσεων. Όμως, ταυτόχρονα αποδεικνύεται στον Ελληνικό λαό η σοβαρότητα των δηλώσεων!
Κανένα κόμμα δεν έχει καταθέσει τις προγραμματικές του δηλώσεις στον Άρειο Πάγο! Η πολιτική ευθύνη που αναφέρουν οι ηθοποιοί πολιτικοί της βουλής στις απολογίες των αντιλαϊκών πολιτικών τους είναι μόνον η στέρηση των νοθευμένων ψήφων στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση όπου τελικά τις χαμένες ψήφους τις μοιράζονται  άλλα κόμματα εξίσου προσκείμενα στα ανθελληνικά συμφέροντα! Όλα εναντίων των Ελλήνων όπως έχει αδιάλλειπτα αποδειχτεί από την σύσταση του Ελληνικού κράτους!
Είναι μονόδρομος η ένωση των Ελλήνων! Διανύουμε την εποχή που όλες οι ιδεολογίες έχουν αποτύχει παταγωδώς και οι κοινωνίες κατακερματίζονται στο βωμό της Παγκοσμιας Χούντας! Αν δεν αντισταθούμε θα χαθούμε! Ή τα παίρνουμε όλα ή τα χάνουμε όλα! 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ!





    

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια