ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΟ "ΑΝΤΙΔΟΤΟ" ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ

 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
18,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

Αντικείμενο της σύμβασης κυβέρνησης και μ.μ.ε. όπως αναφέρεται στο news 247, είναι η παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών που συνίσταται ιδιαίτερα στην εκπόνηση σχεδίου εκστρατείας επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών καθώς και κάθε άλλης συναφούς υπηρεσίας που απαιτείται για την έγκαιρη υλοποίηση αυτής για την προστασία της δημόσιας Υγείας και την λήψη μέτρων για την αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού covid-19.  Η δαπάνη για τις αναφερόμενες υπηρεσίες θα ανάλθει συνολικά στο ποσόν των 18,5 εκατομμυρίων ευρώ και θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του Κράτους για το 2021. 


Επιδότηση ΜΜΕ για την "ενημέρωση" των πολιτών για ένα θέμα που έτσι και αλλιώς εμπραγμάτως ήταν μέσα στα πλαίσια του σκοπού λειτουργίας των ΜΜΕ αφού απασχολεί τον παγκόσμιο πληθυσμό! Αυτό υποκρύπτει την προσπάθεια καθοδήγησης της κοινής γνώμης και την αποχαύνωση επειδή άλλα ζητήματα Εθνικού ενδιαφέροντος μένουν ασχολίαστα, ανέλεγκτα και αποσιωπούμενα στο περιθώριο όπως για παράδειγμα ο 50ετής δανεισμός των Ελληνικών αρχαιοτήτων στο εξωτερικό και η μετατροπή των αρχαιολογικών χώρων σε χώρους εστίασης, όπου τα τηλεοπτικά δίκτυα ενημέρωσης (που ακολουθούνται από τον περισσότερο πληθυσμό) ούτε καν αναφέρθηκαν στο νόμο 4761/2020!  


 

Πριν από λίγους μήνες εδόθησαν στα ΜΜΕ άλλα 20 εκατομμύρια ευρώ για την καμπάνια "μένουμε σπίτι". Τα νοσοκομεία όπως τα λοιμωδών νόσων που τα έκλεισαν θα ήταν ιδανικά για την προστασία των πολιτών από την διασπορά του ιού! Οι προσλήψεις αρκετών ιατρών και νοσηλευτών θα ήταν ιδανικά για την προστασία των πολιτών από την διασπορά του ιού! Η επαναδιάρθρωση της πρωτοβάθμιας νοσοκομειακής περίθαλψης που διαλύθηκε από τον πρώην υπουργό υγείας Άδωνη Γεωργιάδη θα ήταν ιδανική για την προστασία των πολιτών από την διασπορά του ιού! Η νομοσχεδιακή συνέχιση του νόμου 4655/2020, άρθρο 2 που προέβλεπε πλήρη απαλλαγή φαρμακευτικών δαπανών για τους χαμηλοσυνταξιούχους θα ήταν ιδανική για την προστασία των πολιτών! 

   Πολλές άλλες κινήσεις θα μπορούσαν να προστατέψουν σαφώς πολύ καλύτερα τους πολίτες σε όλους τους τομείς από ότι η προπαγάνδα των ΜΜΕ. Όμως οι κινήσεις αυτές προϋποθέτουν την ανεξαρτησία των κυβερνήσεων από τις εντολές των δήθεν δανειστών. Προϋποθέτουν υποστήριξη του νατιβισμού και όχι πόλεμο εναντίον του!

 

 Δείτε το σχετικό βίντεο με τον υπ. βουλευτή της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ κο Ρωμαίο Θανάση


 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 

Ρωμαίος Θανάση Υπ. Βουλευτής Β' Αθηνών - Βόρειου Τομέα
στοιχεία επικοινωνίας:
τηλ: 6946564046
ηλ. ταχ/μειο: 
romthan1988@gmail.com




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ




 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια