ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Κορόιδα Ευρωπαίοι !!! Το Υπ.Οικ. Των ΗΠΑ Επέτρεψε Συναλλαγές Με Τη Ρωσία Για Τρόφιμα, Φάρμακα, Ιατρικό Εξοπλισμό, Λιπάσματα, Σπόρους.


https://home-treasury-gov.translate.goog/policy-issues/financial-sanctions/recent-actions/20220714?_x_tr_sl=ru&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=sc

 ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ  … ΟΙ ΗΠΑ ΕΒΑΛΑΝ ΟΠΙΣΘΕΝ !!! ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ !!! ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ;;

ΤΩΡΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ … ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΝ ΖΑΛΙΣΜΕΝΟΙ … ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΕΡΙΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΖΩΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ !!! … ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΙΟ/ Τι θα γίνει στη Γερμανία… Σε λίγο ίσως θα μείνει χωρίς φάρμακα όλη η Ε.Ε. !! Ούτε ασπιρίνες !!!

ΑΕΡΙΟ -ΔΩΣΕ ΧΡΗΜΑ- ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ… 300% ΠΑΝΩ Η ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2023 !

Στη Γερμανία προειδοποιούν για «τέλεια καταιγίδα» για το ευρώ. Το δολάριο ανέβηκε πάνω από το ευρώ για πρώτη φορά από το 2002.

………………………………………..

Οι ΗΠΑ επέτρεψαν συναλλαγές με τη Ρωσία σχετικά με λιπάσματα και τρόφιμα

Το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ επέτρεψε συναλλαγές με τη Ρωσία σχετικά με τρόφιμα και φάρμακα

ΜΟΣΧΑ, 14 Ιουλίου – RIA Novosti. Το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ εξέδωσε μια γενική άδεια για να επιτρέπει συναλλαγές με τη Ρωσία που σχετίζονται με τρόφ ιμα, λιπάσματα, σπόρους, φάρμακα και ιατρικό εξοπλισμό.
«Όλες οι συναλλαγές… σε σχέση με: την παραγωγή, την κατασκευή, την πώληση ή τη μεταφορά γεωργικών αγαθών, εξοπλισμού, φαρμάκων, ιατρικών προϊόντων, ανταλλακτικών και αξεσουάρ ή ενημερώσεις λογισμικού για ιατρικές συσκευές», αναφέρει το έγγραφο.
Το κτίριο της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσικής Ομοσπονδίας - RIA Novosti, 1920, 14/07/2022
.
Αυτό ισχύει επίσης για την πρόληψη, τη διάγνωση ή τη θεραπεία του COVID-19, συμπεριλαμβανομένης της διεξαγωγής της απαραίτητης ιατρικής έρευνας και των συνεχιζόμενων κλινικών δοκιμών, αναφέρει η άδεια.
.
Διευκρινίζεται ότι μιλάμε για τρόφιμα για ανθρώπους και ζώα, ορυκτά και οργανικά λιπάσματα, σπόρους για σπορά, αναπαραγωγικά υλικά κτηνοτροφίας, φάρμακα και ιατρικό εξοπλισμό.
Σημαίες της ΕΕ κοντά στα κεντρικά γραφεία του οργανισμού στις Βρυξέλλες - RIA Novosti, 1920, 14/07/2022
.
Επιπλέον, οι Ηνωμένες Πολιτείες επέτρεψαν προσωρινά τις επιχειρήσεις με το πρώην τμήμα της Gazprom από την Gazprom Germania GmbH. Έτσι, οι συναλλαγές με τη SEFE Securing Energy for Europe GmbH είναι δυνατές έως τις 16 Δεκεμβρίου 2022.
Η Ουάσιγκτον ήρε επίσης τις κυρώσεις στη θυγατρική της Alfa Bank στο Καζακστάν (JSC Alfa Bank).
GAZPROM Germania - RIA Novosti, 1920, 13/06/2022
.
Στις 31 Μαρτίου, η Gazprom αποχώρησε από την πρωτεύουσα της Gazprom Export Business Services LLC, τερματίζοντας τη συμμετοχή της στην Gazprom Germania GmbH και σε όλα τα περιουσιακά της στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης της Gazprom Marketing & Trading Ltd. Την ίδια ώρα, τα μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για τα σχέδια της Γερμανίας να εθνικοποιήσει τις γερμανικές θυγατρικές της Gazprom και της Rosneft λόγω της πιθανής διακοπής του ενεργειακού εφοδιασμού από τη Ρωσία.
.
Ωστόσο, τον Απρίλιο, το Βερολίνο ανακοίνωσε τη μεταβίβαση της Gazprom Germania GmbH στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δικτύων (BNetzA) μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου υπό προσωρινή κηδεμονία. Το Υπουργείο Οικονομίας της χώρας (BMWK) πιστεύει ότι η εταιρεία εξαγοράστηκε από ορισμένους επενδυτές χωρίς να έχουν λάβει άδεια, γεγονός που καθιστά τη συμφωνία άκυρη.
Παραγωγή πετρελαίου - RIA Novosti, 1920, 05/02/2022
.
Τον Μάιο, η Gazprom Germania βρέθηκε στη λίστα αντιποίνων της ρωσικής κυβέρνησης.
Η Alfa-Bank τέθηκε υπό αμερικανικά περιοριστικά μέτρα στις αρχές Απριλίου. Περιλαμβάνουν δέσμευση περιουσιακών στοιχείων και απαγόρευση συναλλαγών με αυτό από φυσικά και νομικά πρόσωπα.
Μετά την έναρξη μιας ειδικής επιχείρησης για την αποστρατικοποίηση και αποναζοποίηση της Ουκρανίας, η Δύση αύξησε την πίεση των κυρώσεων στη Μόσχα. Πολλές χώρες έχουν ανακοινώσει το πάγωμα των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων, οι εκκλήσεις έχουν γίνει πιο δυνατές για εγκατάλειψη της ενέργειας από τη Ρωσία. Όλα αυτά μετατράπηκαν σε προβλήματα για τις ΗΠΑ και την Ευρώπη, αντιμέτωπες με την απότομη άνοδο των τιμών των καυσίμων και των τροφίμων.
……………………………………………………………………………..

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!!!!!!

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια