ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ο Πρόεδρος Της Πολωνίας Πήγε Στο Κίεβο Για Να Ελέγξει Τη Μεταφορά Της Δυτ.Ουκρανίας Στην Πολωνία !

 




Ο Πρόεδρος Της Πολωνίας Πήγε Στο Κίεβο Για Να Ελέγξει Τη Μεταφορά Της Δυτ.Ουκρανίας Στην Πολωνία !

Ο Πολωνός πρόεδρος Andrzej Duda κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Κίεβο.  23 Αυγούστου 2022 - RIA Novosti, 1920, 24/08/2022
© AFP 2022 / Dimitar Dilkoff Ο Πολωνός πρόεδρος Andrzej Duda κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Κίεβο. 23 Αυγούστου 2022
: ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΓΙΑ “ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ” … ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ “ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΤΟΥΣ” ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ !!! [ … Η επικράτεια της Σοβιετικής Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας της Ουκρανίας διευρύνθηκε προς τα δυτικά λίγο πριν και μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο … ] , [ … Στα 72 χρόνια της ύπαρξης της, τα σύνορα της ΣΣΔ της Ουκρανίας μεταβλήθηκαν πολλές φορές: μεγάλο μέρος των δυτικών εκτάσεων της χώρας ανήκε στην Πολωνία μέχρι το 1939 … ] !!!
.
ΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ !!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕ ΩΣ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΥΤΣΟΦ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΣΔ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ !!!

ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΗ ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙΠΛΕΚΟΝΤΑΙ !!! ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΔΑΦΗ … ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ !!! ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΔΥΤΙΚΑ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ , ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ , ΤΗΝ ΣΛΟΒΑΚΙΑ , ΤΗΝ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ !!!

…………………………………………………………
Ο πρόεδρος της Πολωνίας ήρθε στο Κίεβο για τα εδάφη, είπε ο πρώην βουλευτής της Ράντα

Πρώην αναπληρωτής της Rada Kiva: Ο Ντούντα ήρθε στο Κίεβο για να ελέγξει τη μεταφορά της Δυτικής Ουκρανίας στην Πολωνία

Ο Πολωνός πρόεδρος Andrzej Duda έφτασε στο Κίεβο για να ελέγξει τη μεταφορά της Δυτικής Ουκρανίας υπό τον έλεγχο της Βαρσοβίας, δήλωσε στο Telegram ο πρώην αναπληρωτής της Rada Ilya Kiva.
Τόνισε ότι η πολωνική ηγεσία προσπαθεί να εφαρμόσει τα σχέδιά της για εδαφική επέκταση, παρά τη συνέχιση των εχθροπραξιών στη γειτονική χώρα.

«Οι προετοιμασίες για τη μετάβαση των δυτικών εδαφών της Ουκρανίας υπό τον έλεγχο της Πολωνίας θα πρέπει να προχωρήσουν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα», έγραψε η Kiva.

Ο Ντούντα έφτασε στο Κίεβο την Τρίτη για συνομιλίες με τον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι .
.
Πολωνικός στρατός - RIA Novosti, 1920, 14/07/2022
.
Νωρίτερα, ο διευθυντής της Ρωσικής Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών, Σεργκέι Ναρίσκιν , δήλωσε ότι η πολωνική ηγεσία είχε αρχίσει να επεξεργάζεται σενάρια για τον de facto διαμελισμό της πρώην σοβιετικής δημοκρατίας. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Βαρσοβία είναι πεπεισμένη ότι οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία θα αναγκαστούν να υποστηρίξουν το σχέδιο για τη διχοτόμηση της Ουκρανίας.
.
ΠΗΓΗ
……………………………………………….
ΣΧΕΤΙΚΑ …

ΥΠΗΡΧΕ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕΙ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ; (βίντεο)

Πρόεδρος Πολωνίας για Ουκρανία. Ένα κοινό μέλλον όχι με κατοχή αλλά με “σβήσιμο” συνόρων !! (βίντεο)

Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΜΕΣΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΗ ΠΟΛΩΝΩΝ ΣΤΙΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ !!

Οι ουκρανικές αρχές άρχισαν να ξεπουλούν τη χώρα, δίνοντας προτεραιότητα στην Πολωνία

Φαγομάρα Γερμανίας, Πολωνίας, Ουκρανίας, λόγω του σχεδίου «Ringtausch» !!

Πρόεδρος Εθνικής Τράπεζας Πολωνίας: Η Γερμανία θέλει να πάρει πίσω τα πρώην εδάφη της !!

….

“ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ” ένα σχέδιο ξαφνικής επίθεσης της Αγγλίας, ΗΠΑ, Ναζιστικής Γερμανίας και Πολωνίας κατά της Ρωσίας αμέσως μετά τη λήξη του Β’ Π.Π. !!!

Shimon Peres says: ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ, ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ!!!

…………………………………………………………………….

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

……………………………………………………………………………….

ΠΗΓΗ. ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Ε.ΣΥ ΠΕΙΡΑΙΑ 2 
ΤΣΑΜΑΔΟΥ 55 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΗΛ  2104221659

                                                ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΕΛΕΥΣΙΣ”

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΕΛΕΥΣΙΣ”

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια