ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Χεζμπολάχ: Το Ισραήλ «Θα Αντιμετωπίσει Πρόβλημα». (Συνοριακή Διαμάχη Με Τον Λίβανο Για Το Κοίτασμα Φ/Α Karish)

 


Χεζμπολάχ: Το Ισραήλ «Θα Αντιμετωπίσει Πρόβλημα». (Συνοριακή Διαμάχη Με Τον Λίβανο Για Το Κοίτασμα Φ/Α Karish)

Χασάν Νασράλα. Εικονογράφηση: realtribune.ru

Ο Nasrallah απειλεί το κοίτασμα φυσικού αερίου Karish

Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα δήλωσε ότι ο Λίβανος αναμένει να ικανοποιηθούν τα αιτήματά του στις διαπραγματεύσεις με τη μεσολάβηση των ΗΠΑ για μια συνοριακή διαμάχη με το Ισραήλ. Αυτό αναφέρθηκε από την πύλη ειδήσεων “Lubnan-24” στις 18 Σεπτεμβρίου.

Ο Νασράλα προειδοποίησε για άλλη μια φορά ότι το Ισραήλ «θα αντιμετωπίσει πρόβλημα» εάν αρχίσει να εξάγει φυσικό αέριο από την πλατφόρμα φυσικού αερίου Karish.

Ο ηγέτης της λιβανέζικης σιιτικής παράταξης εκφώνησε μια εκτενή ομιλία στην οποία επαίνεσε επίσης τους δεσμούς Χαμάς-Συρίας .

Πρόσθεσε ότι ο Λίβανος περιμένει να ικανοποιηθούν τα αιτήματά του, αναφερόμενος στη συμφωνία για τα θαλάσσια σύνορα μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου που βρίσκεται στα σκαριά με τη μεσολάβηση των ΗΠΑ.

«Ο Λίβανος έλαβε μια μεγάλη ευκαιρία, που μπορεί να μην επαναληφθεί, για να ξεπεράσει την κρίση του», είπε ο Νασράλα.

Σημείωσε επίσης ότι η παραγωγή φυσικού αερίου από το κοίτασμα Karish είναι μια «κόκκινη γραμμή», προσθέτοντας: «Έχουμε δώσει στις διαπραγματεύσεις μια πραγματική ευκαιρία να εξορύξουν λιβανέζικο φυσικό αέριο…».

ΠΗΓΗ

……………………………………………………….

……………………………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣΕ.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια