ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Για Τους Έλληνες Της Μαιώτιδος Λίμνης (Αζοφικής Θάλασσας) … (+Βίντεο)

 


Για Τους Έλληνες Της Μαιώτιδος Λίμνης (Αζοφικής Θάλασσας) … (+Βίντεο)

… ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ … ΑΦΟΥ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΚΑΤΕΤΑΞΑΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ … ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ … ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ … ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΓΕΡΑΚΙΩΝ …

ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΑΙΩΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ !!! ΜΙΑ ΚΑΣΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ …

… ΠΟΥ “ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ” ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ … ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ 1919 ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΤΑ ΖΟΦΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΗΛΙΘΙΕΣ ή ΕΣΚΕΜΜΕΝΕΣ(;) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ  [ … Ο γενάρχης Κωνσταντίνος Μητσοτάκης του Κωνσταντίνου (1845–1898), ο λεγόμενος γερο-Κωστής ή Γεροκωστής, νυμφεύθηκε την Κατίγκω (Αικατερίνη) Βενιζέλου, αδερφή του Ελευθερίου Βενιζέλου, μέσω της οποίας η οικογένεια Μητσοτάκη συνδέθηκε συγγενικά με την οικογένεια Βενιζέλου… ]

… ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΧΑΖΑΡΟ ASHKENAZI ΖΕΛΕΝΣΚΙ , ΤΟΝ ΟΛΙΓΑΡΧΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑ ΤΟΥ , ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΠΡΟ ΑΙΩΝΩΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΙΩΤΙΔΟΣ ΛΙΜΝΗΣ

Ουκρανία. “Βάση του κράτους” η πράξη του 1941, συνεργασίας των AshkeNAZI Χαζάρων με τον Χίτλερ, λένε οι ένοπλες δυνάμεις της !!!

(ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 2014. Ukraine. war against Donbass. why is nobody talking about this ? ( videos )

ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ AshkeNAZI ΧΑΖΑΡΩΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ !!! Η Ουκρανία «εξαφάνισε» την ελληνική γηγενή μειονότητα, με νόμο του Ζελένσκι το καλοκαίρι του 2021 !

ΑΣΚΕΝΑΖΙ – ΧΑΖΑΡΟΙ. Ποιοι, και τί ήταν ακριβώς οι Χάζαροι.

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Ashkenazi ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΟΙ AshkeNAZI ΧΑΖΑΡΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Volodimir Zelensky ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΕΒΟΥ Vitali Klitschko !!

… ΕΝΑ ΣΚΥΛΟΛΟΪ … ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΫΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ …

ΒΟΥΛΗ. ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ΥΒΡΙΣ ΤΟΥ AshkeNAZI ΧΑΖΑΡΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ! ΕΒΓΑΛΕ ΔΥΟ ΝΕΟΝΑΖΙ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥ ΑΖΟΦ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ !!

[ … Στην αρχαιότητα ο κάτω Δνείπερος (ΒΟΡΥΣΘΕΝΗΣ) και η βόρεια ακτή της Μαύρης Θάλασσας  υπήρξε αποικία των Ελλήνων, 

και κατά την αρχαιότητα ήταν το πεδίο για την καταπολέμηση των ασιατικών ορδών: Χαζάροι, Πετσενέγοι, Κούμαν-Κιπτσάκ, Μογγόλοι.

………………………

2η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη Ποντιακής Νεολαίας | Χορός των Ελλήνων της Αζοφικής

Pontos News Έναν εντυπωσιακό παραδοσιακό χορό των Ελλήνων της Αζοφικής παρουσίασε το χορευτικό συγκρότημα της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων Ουκρανίας την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 (βίντεο: Βασίλης Τσενκελίδης).

……………………………………………………………………………………….

  1. ΠΗΓΗ ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

     ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

    ……………………………………………………………………………….

     ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

    ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

    ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

     ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

    Ε.ΣΥ ΠΕΙΡΑΙΑ 2 
    ΤΣΑΜΑΔΟΥ 55 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΗΛ  2104221659

                                                    ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΕΛΕΥΣΙΣ”

    ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΕΛΕΥΣΙΣ”

    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

    ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

    ΤΣΑΜΑΔΟΥ 55 , ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Τ.Κ. 18532, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΣ
    ΤΗΛ. 210 4221659

    …………………………………………………




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια