ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Αμερικανοί Στρατιώτες Βρίσκονται Τώρα Στην Ουκρανία !! Θα Εμπλακούν Οι ΗΠΑ Σε Πόλεμο Εναντίον Της Ρωσσίας;

 


Αμερικανοί Στρατιώτες Βρίσκονται Τώρα Στην Ουκρανία !! Θα Εμπλακούν Οι ΗΠΑ Σε Πόλεμο Εναντίον Της Ρωσσίας;

Ένας στρατιώτης που στέκεται δίπλα στις σημαίες της Ουκρανίας και των ΗΠΑ - RIA Novosti, 1920, 03.11.2022

Τις προηγούμενες ημέρες μια μεραρχία του στρατού των ΗΠΑ βρέθηκε στη Ρουμανία για να συμμετάσχει σε στρατιωτικές ασκήσεις. Στις 7 Οκτωβρίου, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Βεντάντ Πατέλ δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα συμμετάσχουν στην ουκρανική σύγκρουση, αλλά αργότερα, οι διοικητές της 101ης μεραρχίας των αερομεταφερόμενων στρατευμάτων των ΗΠΑ δήλωσαν έτοιμοι να περάσουν τα σύνορα και να εισέλθουν στο έδαφος της Ουκρανίας σε περίπτωση επιδείνωσης της σύγκρουσης.

Τώρα αμερικανοί στρατιώτες βρίσκονται στην Ουκρανία. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ισχυρίζονται ότι χρειάζονται εκεί μόνο για να παρακολουθούν την προμήθεια δυτικών όπλων. Ωστόσο, σύμφωνα με τον πρώην υπάλληλο του Λευκού Οίκου, Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς , αυτός είναι ένας τρόπος να «σύρουν» τα αμερικανικά στρατεύματα στο έδαφος της Ουκρανίας και να τα εισάγουν σε εχθροπραξίες κατά του ρωσικού στρατού, μεταδίδει η pravda

Ο ειδικός δεν αποκλείει η Ουάσιγκτον να προκαλέσει πόλεμο με τη Μόσχα μέσω τρομοκρατικής επίθεσης.

«Αγνοώντας τον εξαιρετικό αριθμό των ψευδών επιθέσεων που πραγματοποίησε η Ουάσιγκτον, θα πρέπει να περιμένουμε άλλη μια στην Ουκρανία που θα εμπλέξει τις ΗΠΑ σε πόλεμο εναντίον της Ρωσίας;» ρωτά ο Roberts στην Παγκόσμια Έρευνα .

Ο αναλυτής είναι πεπεισμένος ότι ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν αγνοεί τη δύναμη του κακού που αντιμετωπίζει και εξακολουθεί να ελπίζει να επιλύσει τη σύγκρουση ειρηνικά.

Παράλληλα, όπως μεταδίδει το RIA Novosti, η ανάπτυξη του αμερικανικού στρατού στην Ουκρανία για να επιθεωρήσει τα όπλα που προμηθεύονται από τη Δύση θα μπορούσε να κλιμακωθεί σε μια ευρείας κλίμακας σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ, έγραψε ο αρθρογράφος του 19FortyFive, Τζακ Μπάκμπι.
.

Παρά το γεγονός ότι ο στρατός των ΗΠΑ δεν θα πολεμήσει στην Ουκρανία, η απλή παρουσία στρατιωτών από μια χώρα του ΝΑΤΟ είναι ένα σημαντικό γεγονός στη σύγκρουση. Αυτή η απόφαση δημιουργεί επίσης ένα παζλ εάν ένας αμερικανός στρατιώτης τραυματιστεί“, είπε.

Ο συγγραφέας σημείωσε ότι τα αμερικανικά στρατεύματα θα βοηθήσουν στην «παρακολούθηση και καταγραφή των πιο σύγχρονων όπλων» που παρέχονται στην Ουκρανία.
.

«Δεν είναι ξεκάθαρο τι θα μπορούσε να συμβεί εάν αμερικανοί στρατιώτες σκοτωθούν σε ρωσικό χτύπημα, αλλά αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί ως επίθεση στο ΝΑΤΟ. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει μια απάντηση από το στρατιωτικό μπλοκ, το οποίο με τη σειρά του απειλεί να κλιμακωθεί σε ένα πλήρες σύγκρουση με τη Ρωσία», σκέφτεται ο Μπάκμπι.

Κατά τη γνώμη του, σε περίπτωση «τέτοιων γεγονότων», τα κράτη θα μπορούσαν να αναπτύξουν ένα σχέδιο εκ των προτέρων.
.
Νωρίτερα, η υποψήφια για γερουσιαστής των ΗΠΑ, Νταϊάν Σάιρε, τάχθηκε υπέρ της διακοπής της προμήθειας όπλων στην Ουκρανία και της αναζήτησης διπλωματικής λύσης στη σύγκρουση.
Οι αρχές των ΗΠΑ έχουν επανειλημμένα τονίσει ότι το στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ δεν θα λάβει μέρος σε εχθροπραξίες στο έδαφος της Ουκρανίας. Ο Τζον Κίρμπι, συντονιστής στρατηγικών επικοινωνιών στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας, το επανέλαβε την περασμένη εβδομάδα, λέγοντας ότι ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δεν άλλαξε την απόφασή του να μην στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία.
.
Σε αυτό το πλαίσιο, ορισμένοι Αμερικανοί πολιτικοί ζητούν να σταματήσει η στρατιωτική βοήθεια προς το Κίεβο. Η υποψήφια για τη Γερουσία Diane Sayre, ειδικότερα, μίλησε για αυτό και ο βουλευτής Paul Gosar είναι βέβαιος ότι η Ουάσιγκτον δεν πρέπει να παρέμβει στη σύγκρουση, αλλά να συμβάλει στην επίτευξη ειρήνης.

 

………………………………………………………………………………………..

  1. ΠΗΓΗ ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

     ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

    ……………………………………………………………………………….

     ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

    ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

    ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

     ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

    Ε.ΣΥ ΠΕΙΡΑΙΑ 2 
    ΤΣΑΜΑΔΟΥ 55 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΗΛ  2104221659

                                                    ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΕΛΕΥΣΙΣ”

    ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΕΛΕΥΣΙΣ”

    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

    ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

    ΤΣΑΜΑΔΟΥ 55 , ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Τ.Κ. 18532, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΣ
    ΤΗΛ. 210 4221659

    …………………………………………………

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια