ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Πρόστιμο Στη Google Σχεδόν 400 Εκατομμύρια $ Για Παράνομες Παρακολουθήσεις !! Θα Πέσει Και Στον Μητσοτάκη; Μπα…

 


Πρόστιμο Στη Google Σχεδόν 400 Εκατομμύρια $ Για Παράνομες Παρακολουθήσεις !! Θα Πέσει Και Στον Μητσοτάκη; Μπα…

Όσο κι αν το επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου πασχίζει απεγνωσμένα να αλλάξει την ατζέντα με πρωτοβουλίες και εξαγγελίες, είτε για την έναρξη σεισμικών ερευνών για φυσικό αέριο νοτιοδυτικά της Κρήτης είτε για το «τέλος» των εκκρεμών συντάξεων, είναι κοινός τόπος ότι η πολιτική ζωή του τόπου θα κινείται πλέον στον αστερισμό του σκανδάλου των υποκλοπών, τουλάχιστον έως τις επόμενες εκλογές. Μάλιστα, φαίνεται ότι το έργο θα εξελιχθεί σε «slow motion», καθώς οι αποκαλύψεις θα έχουν σταδιακό χαρακτήρα, επιφυλάσσοντας το μαρτύριο της σταγόνας για τον Κ. Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του, γράφει ο Ανδρέας Καψαμπέλης στην εφημερίδα “δημοκρατία” , κάνοντας λόγο για το ενδεχόμενο να βγει νοκ άουτ ο Κυριάκος από τον πρώτο κιόλας γύρο των εκλογών.

……

ΑΛΦΕΙΟΣ : Αυτά είναι τρίχες, λέμε εμείς, που δεν έχουν κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα !! Απεναντίας, το ότι η Google θα πρέπει να καταβάλει στις αμερικανικές αρχές 391,5 εκατομμύρια δολάρια ως μέρος της διευθέτησης μιας έρευνας για παράνομη παρακολούθηση χρηστών, είναι ένα γεγονός που έχει πραγματικό αποτέλεσμα !!

……

Η Google θα πληρώσει σχεδόν 400 εκατομμύρια δολάρια για να διευθετήσει την έρευνα εντοπισμού τοποθεσίας στις ΗΠΑ

(Reuters) – Η Google της Alphabet (GOOGL.O) θα πληρώσει 391,5 εκατομμύρια δολάρια για να διευθετήσει τους ισχυρισμούς 40 πολιτειών ότι ο γίγαντας αναζήτησης και διαφήμισης παρακολουθούσε παράνομα τις τοποθεσίες των χρηστών, ανακοίνωσε τη Δευτέρα το γραφείο του γενικού εισαγγελέα του Μίσιγκαν.

Η έρευνα και η διευθέτηση, της οποίας ηγήθηκαν το Όρεγκον και η Νεμπράσκα, είναι ένα σημάδι αυξανόμενων νομικών στόχων για τον τεχνολογικό γίγαντα από τους γενικούς εισαγγελείς της πολιτείας που έχουν στοχεύσει επιθετικά τις πρακτικές παρακολούθησης χρηστών της εταιρείας τους τελευταίους μήνες.

Εκτός από την πληρωμή, η Google πρέπει να είναι πιο διαφανής με τους καταναλωτές σχετικά με το πότε λαμβάνει χώρα η παρακολούθηση τοποθεσίας και να παρέχει στους χρήστες λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα δεδομένα εντοπισμού τοποθεσίας σε μια ειδική ιστοσελίδα, δήλωσε το γραφείο του γενικού εισαγγελέα της Αϊόβα.

«Όταν οι καταναλωτές αποφασίζουν να μην μοιράζονται δεδομένα τοποθεσίας στις συσκευές τους, θα πρέπει να είναι σε θέση να εμπιστεύονται ότι μια εταιρεία δεν θα παρακολουθεί πλέον κάθε τους κίνηση», δήλωσε ο Γενικός Εισαγγελέας της Αϊόβα Τομ Μίλερ σε δήλωση. «Αυτός ο διακανονισμός καθιστά σαφές ότι οι εταιρείες πρέπει να είναι διαφανείς στον τρόπο με τον οποίο παρακολουθούν τους πελάτες και να τηρούν τους κρατικούς και ομοσπονδιακούς νόμους περί απορρήτου».

……………………………………………………………………………………….

ΠΗΓΗ ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Ε.ΣΥ ΠΕΙΡΑΙΑ 2 
ΤΣΑΜΑΔΟΥ 55 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΗΛ  2104221659

                                                ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΕΛΕΥΣΙΣ”

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΕΛΕΥΣΙΣ”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΤΣΑΜΑΔΟΥ 55 , ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Τ.Κ. 18532, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΣ
ΤΗΛ. 210 4221




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια