ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Το 1954 Η Κριμαία Ήταν Ρωσσία. Ο Χρουτσόφ Την Έδωσε Στην Ουκρανία Κι Ο Biden Έκανε Όνειρα Για Στρατιωτική Βάση !!

 

το 1954, βάσει διατάγματος του Προεδρείου του Ανωτάτου Συμβουλίου (ΕΣΣΔ) , πραγματοποιήθηκε η μεταφορά της περιοχής της Κριμαίας από την RSFSR στην Ουκρανική SSR. Η ανάγκη για αυτό το βήμα εξηγήθηκε από «τα κοινά στοιχεία της οικονομίας, την εδαφική εγγύτητα και τους στενούς οικονομικούς και πολιτιστικούς δεσμούς μεταξύ της περιοχής της Κριμαίας και της Ουκρανικής ΣΣΔ»… ] Πρώην υπάλληλος του Λευκού Οίκου είπε πώς ο Πούτιν κατέστρεψε τα σχέδια των ΗΠΑ για την Κριμαία
……………………….

Κριμαία. Να έφτιαχναν, λένε κι ονειρεύονται, βάση του ΝΑΤΟ, αν την έπαιρναν οι ΟυκραΝΑΖΙ !!

Αλήθεια, πως θα αντιμετώπιζαν οι ΗΠΑ μια ενδεχόμενη επανένωση του Τέξας με το Μεξικό ;;; Δείτε πως οι ΗΠΑ προσάρτησαν το Τέξας μετά την ανεξαρτησία του από το Μεξικό !

Πως θα αντιδρούσαν στην υποθετική θεωρία, ενός σχεδιασμού από τη Ρωσσία, να κατασκευάσει κατόπιν συμφωνίας με το Μεξικό, μια στρατιωτική βάση στο Τέξας μετά την υποτιθέμενη επανένωση του ;;;

……………………….

Ο Ρώσσος γερουσιαστής Πούσκοφ υπενθύμισε τα σχέδια του Μπάιντεν να αναπτύξει στρατιωτική βάση και βάση του ΝΑΤΟ στην Κριμαία

ΜΟΣΧΑ, 19 Μαρτίου – RIA NovostiΟι Ηνωμένες Πολιτείες σχεδίαζαν να αναπτύξουν τις μονάδες τους και μια στρατιωτική βάση του ΝΑΤΟ στην Κριμαία, δήλωσε ο γερουσιαστής Alexei Pushkov στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού Moskva Speaks .
.
“Κανείς άλλος από τον Μπάιντεν, το 2015 – ήταν ακόμα αντιπρόεδρος τότε – είπε ότι η Κριμαία είναι ένα εξαιρετικό μέρος για την ανάπτυξη του αμερικανικού στρατού”, θυμάται ο πολιτικός.
.
Σύμφωνα με τον ίδιο, μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ, η Βορειοατλαντική Συμμαχία άρχισε να κινείται γρήγορα προς τα σύνορα της Ρωσίας.
.
«Όλη η Ευρώπη έχει ήδη καταληφθεί από το ΝΑΤΟ και τώρα επιλέγεται, οι επόμενες είναι η Ουκρανία και η Γεωργία», συνόψισε ο Πούσκοφ.
.
Τον Φεβρουάριο, η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ αποκάλεσε τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Κριμαία «νόμιμους στόχους» για την Ουκρανία. Όπως τόνισε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, η γραμμή των αρχών του Κιέβου να «επιστρέφουν» τη χερσόνησο θα αποτύχει.

……………………………………………………………………………………………………….

…………………………………………………………

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια