ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΜΕ Drones ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΖΑΠΟΡΙΖΙΑ !! ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…

 


ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΜΕ Drones ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΖΑΠΟΡΙΖΙΑ !! ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…

Ο πυρηνικός σταθμός Zaporozhye  βρίσκεται υπό τον έλεγχο της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας
Ο σταθμός βρίσκεται υπό τον έλεγχο της ΔΥΑΕ , η Rosatom δεν μπορεί να εισέλθει εκεί – αυτή τη διαδικασία δεν μπορούμε να την παραβιάσουμε, αφού πρόκειται για πυρηνική ενέργεια, δήλωσε ο επικεφαλής της στρατιωτικής-πολιτικής διοίκησης της περιοχής Zaporozhye, Yevhen Balitsky ]
.
ΤΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ … ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ … “ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΔΥΣΗ” … ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ “ΗΓΕΤΕΣ” ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΣΠΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΟΝΔΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ …
[ … Στην Ουκρανία, η Δύση πολεμά εναντίον της Ρωσσίας, χρησιμοποιώντας τους ουκρανικούς ένοπλους σχηματισμούς ως στρατεύματα πληρεξουσίου της… Ουκρανικό zugzwang: Τα κράτη της Δύσης επιλέγουν μεταξύ συνθηκολόγησης και πυρηνικού πολέμου… ]
……………………………

Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΜΕ ΤΙΣ Offshore ΣΤΑ Pandora-Papers !!! ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ: “Υπάρχει αντιπολίτευση στην Ουκρανία;” , “Η υποστήριξη του Zelensky υποστηρίζει τους Ναζί;” (βίντεο)

ΟΙ AshkeNAZI ΧΑΖΑΡΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Volodimir Zelensky ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΕΒΟΥ Vitali Klitschko !!

ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ !!!

ΜΥΔΡΟΙ ΤΗΣ Lara Logan !!! Το ναζιστικό τάγμα Azov, χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Η Δυτική Ουκρανία υποστήριξε τους Ναζί. Ήταν το αρχηγείο των ναζιστικών SS (βίντεο)

Αμερικανός κατάσκοπος αποκαλύπτει δεσμούς μεταξύ της Δύσης και των Ουκρανών νεοναζί…

ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ !!! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΛΑΒΡΟΦ !!!

………………………………………………
Ουκρανικά επιθετικά drones επιτέθηκαν στον πυρηνικό σταθμό του Zaporozhye

Οι αρχές της Ζαπορίζια δήλωσαν ότι ουκρανικά επιθετικά drones επιτέθηκαν στον πυρηνικό σταθμό

ENERGODAR (περιοχή Zaporozhye), 20 Ιουλίου – RIA NovostiΟυκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη έπληξαν τον πυρηνικό σταθμό ηλεκτροπαραγωγής του Ζαπορόζιε, δήλωσε στο RIA Novosti η υπηρεσία Τύπου της διοίκησης Energodar.

«Σήμερα, το Κίεβο πραγματοποίησε επίθεση στον πυρηνικό σταθμό ηλεκτροπαραγωγής του Ζαπορόζιε με τη βοήθεια επιθετικών UAV», είπε ο αξιωματούχος.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση, τα ουκρανικά στρατεύματα χρησιμοποίησαν πολλά drones καμικάζι. Συνολικά, έκαναν τέσσερις επιθέσεις, η τελευταία έγινε στις 16:01 ώρα Μόσχας.
.
«Σύμφωνα με προκαταρκτικές πληροφορίες, τα UAV ήταν εξοπλισμένα με κεφαλές με εκρηκτική μάζα υπολογιζόμενη σε κιλά σε ισοδύναμο TNT» , έγραψε ο Βλαντιμίρ Ρόγκοφ, εκπρόσωπος της CAA , στο κανάλι του στο Telegram .
Το τμήμα του αντιδραστήρα του πυρηνικού σταθμού δεν υπέστη ζημιές.
Σε σχόλιο στο RIA Novosti, ο Rogov πρόσθεσε ότι οι απεργίες στον σταθμό πραγματοποιήθηκαν για να εκφοβίσουν τους εργαζόμενους. Εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι αυτός ο στόχος δεν θα επιτευχθεί.
Νωρίτερα , οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας προσπάθησαν ήδη να βλάψουν το αντικείμενο. Στις 12 Ιουλίου, ουκρανικά UAV έριξαν αρκετές οβίδες διαμετρήματος 120 mm σε ένα κτίριο που βρίσκεται δίπλα στον πυρηνικό σταθμό. Η οροφή και τα παράθυρα υπέστησαν ζημιές. Επιπλέον, απόπειρα επίθεσης στο εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής με χρήση drones καταγράφηκε τη Δευτέρα, όταν τραυματίστηκαν 11 εργαζόμενοι, εκ των οποίων οι τέσσερις σε σοβαρή κατάσταση.
Η Ρωσία διεξάγει στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία από τις 24 Φεβρουαρίου. Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν χαρακτήρισε στόχο της «την προστασία των ανθρώπων που έχουν υποστεί γενοκτονία από το καθεστώς του Κιέβου για οκτώ χρόνια». Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας χαρακτήρισε την απελευθέρωση του Ντονμπάς ως κύριο καθήκον .
.
Fake - RIA Novosti, 1920, 17/06/2022
Συγκεκριμένα, στη ΛΔΔ , ο στρατός καταλαμβάνει τη Volnovakha , ένα στρατηγικά σημαντικό περιφερειακό κέντρο νότια του Ντόνετσκ , τη Μαριούπολη , τη μεγαλύτερη πόλη στην ακτή της Αζοφικής Θάλασσας και το Σβιατογκόρσκ .
Επιπλέον, στις αρχές Ιουλίου, με την κατάληψη του Lisichansk και των γύρω οικισμών, οι συμμαχικές δυνάμεις έλεγχαν ολόκληρη την επικράτεια του LPR .
Κατά τη διάρκεια της ειδικής επιχείρησης, ο ρωσικός στρατός ανέλαβε τον έλεγχο της περιοχής Kherson και του τμήματος Azov της περιοχής Zaporozhye στη νότια Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένου του μεγαλύτερου σταθμού ηλεκτροπαραγωγής στην Ευρώπη . Στις περιφέρειες σχηματίστηκαν πολιτικοστρατιωτικές διοικήσεις, το ρούβλι τέθηκε σε κυκλοφορία και άρχισαν να εκπέμπουν ρωσικά τηλεοπτικά κανάλια και ραδιοφωνικοί σταθμοί. Οι περιοχές έχουν ανακοινώσει σχέδια να γίνουν ρωσικές επαρχίες.
.
Zaporozhye NPP στο Energodar - RIA Novosti, 1920, 07/05/2022

Λαβρόφ: οι παραδόσεις όπλων μεγάλης εμβέλειας στο Κίεβο θα επεκτείνουν τη γεωγραφία της ειδικής επιχείρησης

…………………………….


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!!!!!!

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια