ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Global Times: Η Κίνα Και Οι ΗΠΑ Βρίσκονται Στα Πρόθυρα Ενός Μεγάλου Πολέμου Εξαιτίας Του Μπάιντεν Για Την Ταϊβάν

 


Global Times: Η Κίνα Και Οι ΗΠΑ Βρίσκονται Στα Πρόθυρα Ενός Μεγάλου Πολέμου Εξαιτίας Του Μπάιντεν Για Την Ταϊβάν

Βαλλιστικοί πύραυλοι μεσαίου βεληνεκούς DF-17 σε στρατιωτική παρέλαση αφιερωμένη στην 70ή επέτειο από την ίδρυση της Κίνας στο Πεκίνο
Βαλλιστικοί πύραυλοι μεσαίου βεληνεκούς DF-17 σε στρατιωτική παρέλαση αφιερωμένη στην 70ή επέτειο από την ίδρυση της Κίνας στο Πεκίνο.
Το Πεκίνο μπορεί να παράσχει μια στρατιωτική και στρατηγική απάντηση στην επίσκεψη της προέδρου της Βουλής των ΗΠΑ, Νάνσι Πελόζι, στην Ταϊβάν, την οποία η Κίνα θεωρεί αναφαίρετο έδαφός της. Σχετικά γράφει η Global Times με αναφορά σε ειδικούς.
.
Οι Financial Times ανέφεραν προηγουμένως ότι η Πελόζι θα επισκεφθεί το νησί τον Αύγουστο. Σύμφωνα με Κινέζους ειδικούς, μια τέτοια κίνηση των Ηνωμένων Πολιτειών θα θεωρηθεί ως στρατηγική πρόκληση. Το Πεκίνο μπορεί να δώσει στρατιωτική απάντηση στις ενέργειες των αμερικανικών αρχών και οι συνέπειες για την Ουάσιγκτον θα είναι σοβαρές, αναφέρει το άρθρο.
.
Αμερικανικό αντιτορπιλικό USS Benfold - RIA Novosti, 1920, 20/07/2022
.
Σύμφωνα με τον Liu Xiang, ερευνητή στην Κινεζική Ακαδημία Κοινωνικών Επιστημών, η κυβέρνηση Μπάιντεν υποτιμά την αποφασιστικότητα του Πεκίνου σε αυτό το θέμα, οπότε πηγαίνουν στη μέγιστη επιδείνωση για να δουν την αντίδραση ενός γεωπολιτικού αντιπάλου. Ωστόσο, ο επιστήμονας πιστεύει ότι η στρατιωτική απάντηση είναι ήδη καθορισμένη και η Πελόζι πρέπει να καταλάβει ότι θα είναι υπεύθυνη για την υποκίνηση μιας σύγκρουσης, ίσως πιο επικίνδυνης από την κρίση στα στενά της Ταϊβάν το 1996.
Η Ταϊβάν είναι ένα μερικώς αναγνωρισμένο κράτος ανατολικά της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας. Προέκυψε αφότου οι δυνάμεις του Κουομιντάνγκ με επικεφαλής τον Τσιάνγκ Κάι-σεκ ηττήθηκαν από το Κομμουνιστικό Κόμμα στον εμφύλιο πόλεμο του 1945-1950 και μετακόμισαν στο νησί. Το Πεκίνο το θεωρεί αναπόσπαστο τμήμα της κινεζικής επικράτειας και δεν αναγνωρίζει την κυβέρνηση της Ταϊπέι .
…………………………………….


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!!!!!!

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook




……………………………………………………………….

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια