ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Λιγότερο, Αλλά Ακριβότερο: Η Ρωσσία Αύξησε Τα Έσοδα Από Τις Εξαγωγές Ενέργειας Κατά Μιάμιση Φορά.

 


Λιγότερο, Αλλά Ακριβότερο: Η Ρωσσία Αύξησε Τα Έσοδα Από Τις Εξαγωγές Ενέργειας Κατά Μιάμιση Φορά.

Εικονογράφηση: myseldon.com 

 Ο υβριδικός πόλεμος που κάνει η “γηραιά ήπειρος” και οι “πέραν του Ατλαντικού” (ο παλαιός κόσμος) , είναι ουσιαστικά καταστροφικός για τους ίδιους !!!

Οι BRICS σπάνε τις κυρώσεις και χτίζουν έναν νέο κόσμο Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος της λυσσαλέας αντίδρασης του μέχρι σήμερα παγκόσμιου μονοπολικού καθεστώτος που πνέει τα λοίσθια !!!

Ποιοί χάνουν ;; Φυσικά τα κορόϊδα που υποκύπτουν στις πιέσεις των “G7” , αυτοκαταστρέφοντας τις οικονομίες τους !!! Στο τέλος θα μείνουν “ταπί και ψύχραιμοι” …

Οι BRICS ανακοίνωσαν ότι, Σ.Αραβία, Αίγυπτος και Τουρκία επιθυμούν να ενταχθούν !!

Οι G7 “μπορεί” να χάσουν την παγκόσμια ηγεσία από τους BRICS !! Η λέξη “μπορεί” είναι απλά σχήμα λόγου !!! Ήδη η μετατόπιση των πόλων της παγκόσμιας οικονομικοπολιτικής τάξης πλησιάζει στο σημείο “G” … Ο Πούτιν ανακοίνωσε την άφιξη μιας νέας παγκόσμιας τάξης !!

The New Development Bank: a Stronger Role for BRICS in the Global Financial Architecture.

BRICs ,,, BRICS … BRICS … BRICS … BRICS … Bolsonaro: Το φθηνό ρωσσικό ντίζελ έρχεται στη Βραζιλία ! Οι οικονομικές κυρώσεις δεν λειτούργησαν

…………………………………………………

Από την αρχή του έτους, η Ρωσία αύξησε τις εξαγωγές ενεργειακών πόρων σε δολάρια κατά 1,5 φορές. Αυτό ανακοίνωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Τελωνειακής Υπηρεσίας (FCS) Βλαντιμίρ Ίβιν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο όγκος των εξαγωγών σε φυσικούς όρους «κατ’ αρχήν είναι στα επίπεδα του περασμένου έτους». Σύμφωνα με την Ivin, ο όγκος του εμπορίου με τις δυτικές χώρες έχει μειωθεί κατά 26% από τον Φεβρουάριο.

«24% – πτώση στις εξαγωγές, πάνω από 30% – εισαγωγές. Οι ηγέτες εδώ είναι… Μεγάλη Βρετανία, ΗΠΑ, Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία, Φινλανδία»,  ανέφερε ο αναπληρωτής επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Τελωνείων σε συνέντευξή του στο Russia 24 στο Eastern Economic Forum.

Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, τα έσοδα από πετρέλαιο και φυσικό αέριο του ομοσπονδιακού προϋπολογισμού τον Αύγουστο υποχώρησαν στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Ιούνιο του περασμένου έτους και ανήλθαν σε 672 δισεκατομμύρια ρούβλια. Αυτό είναι 3,4% χαμηλότερο από τον Αύγουστο του 2021, όταν ανήλθαν σε 696 δισεκατομμύρια ρούβλια. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα και των οκτώ μηνών του έτους, οι υψηλές τιμές του φυσικού αερίου και του πετρελαίου, ακόμη και με μείωση του όγκου προμήθειας, έφεραν στον προϋπολογισμό σχεδόν μιάμιση φορά περισσότερα έσοδα από πετρέλαιο και φυσικό αέριο από ένα χρόνο νωρίτερα – 7,818 τρισεκατομμύρια ρούβλια (έναντι 5,466 τρισεκατομμυρίων το 2021).

………………………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣΕ.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια