ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Το ΝΑΤΟ Ετοιμάζει Για Γ.Γ. Την Εγγονή Ενός Ουκρανού ΝΑΖΙ ;

 


Το ΝΑΤΟ Ετοιμάζει Για Γ.Γ. Την Εγγονή Ενός Ουκρανού ΝΑΖΙ ;

Πιθανή επόμενη Γενική Γραμματέας του ΝΑΤΟ Christie (Christia) Freeland, εγγονή ενός Ουκρανού εγκληματία Ναζί. Εικονογράφηση: live24.ru 

[ … Από μητέρα, η Freeland-Khomyak είναι η εγγονή ενός ναζί εγκληματία από την OUN-UPA*** , που μετανάστευσε στον Καναδά μετά το 1945, του Mikhail Khomyak … EAdaily ]

[ … Κατά τη διάρκεια και μετά τον Ψυχρό Πόλεμο , οι δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένης της CIA , υποστήριξαν κρυφά το OUN … wikipedia ]

Ουκρανία. “Βάση του κράτους” η πράξη του 1941, συνεργασίας των AshkeNAZI Χαζάρων με τον Χίτλερ, λένε οι ένοπλες δυνάμεις της !!!

“ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ” ένα σχέδιο ξαφνικής επίθεσης της Αγγλίας, ΗΠΑ, Ναζιστικής Γερμανίας και Πολωνίας κατά της Ρωσίας αμέσως μετά τη λήξη του Β’ Π.Π. !!!

……………………………………..

Εν αναμονή του Γενικού Γραμματέα Μπαντέρα: Το ΝΑΤΟ οδηγεί τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας να παγώσουν στα χειμερινά χαρακώματα

Ο πόλεμος κατά της Ρωσίας είναι η κύρια προϋπόθεση για την ύπαρξη της Ουκρανίας, αναφέρει το TASS σε δήλωση του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ.

«Εάν η Ρωσία σταματήσει τις εχθροπραξίες, τότε θα υπάρξει ειρήνη. Εάν η Ουκρανία σταματήσει τις εχθροπραξίες, τότε θα πάψει να υπάρχει ως ανεξάρτητο κράτος. Με το να μην επιτρέπουμε στον Πούτιν και τη Ρωσία να κερδίσουν στην Ουκρανία, προστατεύουμε τους εαυτούς μας και ξεκαθαρίζουμε ότι δεν δεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές κοντά στα σύνορά μας», είπε ο Στόλτενμπεργκ σήμερα, 8 Σεπτεμβρίου, στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ «Ουκρανίας», που πραγματοποιήθηκε στο Γερμανία στην αεροπορική βάση Ramstein του ΝΑΤΟ κοντά στο Ramstein-Miesenbach.

Ο Στόλτενμπεργκ κάλεσε τους ηγέτες των χωρών του ΝΑΤΟ να ενισχύσουν περαιτέρω τη στρατιωτική και πολιτική βοήθεια προς την Ουκρανία.

«Η Ουκρανία αμύνεται, χρειάζεται βοήθεια. Ευχαριστώ τους συμμάχους του ΝΑΤΟ που ενισχύουν τακτικά τη στρατιωτική, οικονομική και ανθρωπιστική υποστήριξη για μια υπερασπιζόμενη Ουκρανία».  είπε ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ.

Η σημερινή «ουκρανική» σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ στην αεροπορική βάση Ramstein διοργανώθηκε από τον αρχηγό του Πενταγώνου Lloyd Austin και την υπουργό Άμυνας της Γερμανίας Christine Lambrecht . Ο υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας Oleksiy Reznikov προσκλήθηκε στο Ramstein . Ο Γενς Στόλτενμπεργκ συναντήθηκε προσωπικά με αυτούς τους ανθρώπους, είχε ιδιωτικές συνομιλίες για το θέμα της βοήθειας της Ουκρανίας στον πόλεμό της εναντίον της Ρωσίας.

Το Ramstein-Miesenbach φιλοξένησε επίσης μια εκτεταμένη τηλεδιάσκεψη των ηγετών του ΝΑΤΟ σχετικά με τη στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία, στην οποία εντάχθηκε και ο Στόλτενμπεργκ. Στη διάσκεψη συμμετείχαν η Βρετανίδα Πρωθυπουργός Λιζ Τρας , ο Γερμανός Καγκελάριος Όλαφ Σολτς , ο Καναδός Πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό , ο Ιταλός Πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι , ο Ρουμάνος Πρόεδρος Κλάους Ιωάννης και ο Πολωνός Πρόεδρος Αντρέι Ντούντα . Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Fumio Kishida συμμετείχε σε αυτήν τη συνομιλία μέσω βίντεο του ΝΑΤΟ επειδή η Ιαπωνία είναι στρατιωτικός σύμμαχος των Ηνωμένων Πολιτειών και του ΝΑΤΟ στην περιοχή του Ειρηνικού, η Ιαπωνία συνορεύει με τη Ρωσία στον Ειρηνικό Ωκεανό και έχει εδαφικές αξιώσεις κατά της χώρας μας.

Η μεγάλη τηλεδιάσκεψη του ΝΑΤΟ για την Ουκρανία είναι κλειστή για τους δημοσιογράφους, η υπηρεσία Τύπου του ΝΑΤΟ δεν αναφέρει το περιεχόμενό της. Είναι γνωστό μόνο ότι διοργάνωσαν μια τηλεδιάσκεψη στην Ουάσιγκτον, για λογαριασμό του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν .

Ως αποτέλεσμα της «ουκρανικής» συνόδου του ΝΑΤΟ στο Ramstein, λήφθηκε μια συλλογική απόφαση για τη δημιουργία και την τακτική παροχή στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια του χειμώνα 2022-2023. Θυμηθείτε ότι το Κίεβο, μέσω της Αντιπρόεδρου της Κυβέρνησης Irina Vereshchuk , υπόσχεται να «ανακαταλάβει» τις περιοχές Donbass, Kherson και Zaporozhye μέχρι την άνοιξη του 2023. Ο Ανώτατος Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Valery Zaluzhny απειλεί ότι το 2023 η Κριμαία θα κατακτηθεί πλήρως από τις δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Ο πατέρας του «γερακιού» Jens Stoltenberg Thorvald Stoltenberg  είναι επίτιμος καθηγητής του Ομοσπονδιακού Πανεπιστημίου του Βόρειου (Αρκτικού) στην πόλη Αρχάγγελσκ, επίτιμος πομόρ της Βόρειας Ρωσίας. Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Νορβηγίας Θόρβαλντ Στόλτενμπεργκ τιμήθηκε με αυτές τις τιμές για την κατασκευή της ιδέας της Θάλασσας του Μπάρεντς τη δεκαετία του 2000, η ​​οποία ήταν ανατρεπτική για τη Ρωσία, παρέχοντας στενούς δεσμούς μεταξύ των περιοχών του Άπω Βορρά της Ρωσίας και της Νορβηγίας, ξεχωριστά από την υπόλοιπη Ρωσία. , συμπεριλαμβανομένων των ειδικών θεωρήσεων εισόδου στη Νορβηγία για κατοίκους των περιοχών Μούρμανσκ και Αρχάγγελσκ. Ο Στόλτενμπεργκ Τζούνιορ γνωρίζει τη Ρωσία σε μεγάλο βαθμό χάρη στον πατέρα του, ο οποίος ως «επίτιμος ακτοπλοϊκός» επισκεπτόταν συχνά τα βόρεια της χώρας μας.

Η θητεία του Γενς Στόλτενμπεργκ ως Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ ολοκληρώνεται. Υπενθυμίζουμε ότι η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών του Καναδά Κρίστι Φρίλαντ αναφέρεται ως διάδοχος του Στόλτενμπεργκ . Μητρικό επώνυμο Freeland – Hamster . Από μητέρα, η Freeland-Khomyak είναι η εγγονή ενός ναζί εγκληματία από την OUN-UPA*** , που μετανάστευσε στον Καναδά μετά το 1945, του Mikhail Khomyak . Ο Mikhail Khomyak υπηρέτησε τους Ναζί στην κατεχόμενη Κρακοβία, ήταν ο αρχισυντάκτης της ουκρανικής συνεργαζόμενης εφημερίδας Krakowski Vista. Στον οικιακό κύκλο, η Christy Freeland ονομάζεται με τον ουκρανικό τρόπο – Christya . Η οικογένεια μιας πιθανής γυναίκας Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ διατηρεί τις ναζιστικές παραδόσεις του OUN-UPA. Η Freeland-Khomyak κάλεσε τα παιδιά της με ουκρανικά ονόματα –Natalka ( Natalya ), Ivanko ( Ivan ), Galya ( Galina ).

ΠΗΓΗ

……………………………………………

[ … Το 1940, το OUN χωρίστηκε σε δύο μέρη. Τα μεγαλύτερα, πιο μετριοπαθή μέλη υποστήριξαν τον Andriy Atanasovych Melnyk και το OUN-M , ενώ τα νεότερα και πιο ριζοσπαστικά μέλη υποστήριξαν το OUN-B του Stepan Bandera .

Μετά την έναρξη της εισβολής του Άξονα στη Σοβιετική Ένωση στις 22 Ιουνίου 1941 ( Επιχείρηση Barbarossa ), η OUN-B στο πρόσωπο του Yaroslav Stetsko κήρυξε ανεξάρτητο ουκρανικό κράτος στις 30 Ιουνίου 1941 στο κατεχόμενο Lviv , ενώ η περιοχή ήταν υπό τον έλεγχο. της Ναζιστικής Γερμανίας , δεσμευόμενος να συνεργαστεί στενά με τη Γερμανία, η οποία παρουσιάστηκε ως απελευθέρωση των Ουκρανών από τη ρωσική καταπίεση. Σε απάντηση, οι ναζιστικές αρχές κατέστειλαν την ηγεσία του OUN.

Τον Οκτώβριο του 1942 το OUN-B ίδρυσε τον Ουκρανικό Αντάρτικο Στρατό (UPA)Το 1943–1944, σε μια προσπάθεια να προλάβει τις πολωνικές προσπάθειες για την αποκατάσταση των προπολεμικών συνόρων της Πολωνίας, οι μάχιμες μονάδες της UPA πραγματοποίησαν μεγάλης κλίμακας εθνοκάθαρση κατά του πολωνικού λαού . Οι ιστορικοί υπολογίζουν ότι 50-100.000 Πολωνοί πολίτες σφαγιάστηκαν στη Βολυνία και την Ανατολική Γαλικία.

Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, η UPA πολέμησε ενάντια στις σοβιετικές και πολωνικές κυβερνητικές δυνάμεις. Κατά τη διάρκεια της Επιχείρησης Βιστούλα το 1947, η πολωνική κυβέρνηση απέλασε 140.000 Ουκρανούς πολίτες στην Πολωνία για να αφαιρέσει τη βάση υποστήριξης της UPA. Στον αγώνα, οι σοβιετικές δυνάμεις σκότωσαν, συνέλαβαν ή απέλασαν πάνω από 500.000 Ουκρανούς πολίτες. Πολλοί από αυτούς που στοχοποιήθηκαν από τους Σοβιετικούς περιλάμβαναν μέλη της UPA, τις οικογένειές τους και τους υποστηρικτές τους. Κατά τη διάρκεια και μετά τον Ψυχρό Πόλεμο , οι δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένης της CIA , υποστήριξαν κρυφά το OUN… ]

………………………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ …

Αμερικανός κατάσκοπος αποκαλύπτει δεσμούς μεταξύ της Δύσης και των Ουκρανών νεοναζί…

ΜΥΔΡΟΙ ΤΗΣ Lara Logan !!! Το ναζιστικό τάγμα Azov, χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Η Δυτική Ουκρανία υποστήριξε τους Ναζί. Ήταν το αρχηγείο των ναζιστικών SS (βίντεο)

(ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 2014. Ukraine. war against Donbass. why is nobody talking about this ? ( videos )

ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ AshkeNAZI ΧΑΖΑΡΩΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ !!! Η Ουκρανία «εξαφάνισε» την ελληνική γηγενή μειονότητα, με νόμο του Ζελένσκι το καλοκαίρι του 2021 !

ΑΣΚΕΝΑΖΙ – ΧΑΖΑΡΟΙ. Ποιοι, και τί ήταν ακριβώς οι Χάζαροι.

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Ashkenazi ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΟΙ AshkeNAZI ΧΑΖΑΡΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Volodimir Zelensky ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΕΒΟΥ Vitali Klitschko !!

… ΕΝΑ ΣΚΥΛΟΛΟΪ … ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΫΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ …

48 και πλέον κρατών της Δύσης κατά της Ρωσίας, στο έδαφος της Ουκρανίας, μέχρι… τον τελευταίο Ουκρανό !!

Αυτή είναι ιστορικά η “επιθετικότητα” της Ρωσίας !! Ο μισός κόσμος της χρωστάει τη ζωή του και την μισούν γι’ αυτό !!

…………………………………………………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣΕ.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια