ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ο χρυσός ελιξίριο της ζωής και της μακροζωίας

 


Ο χρυσός ελιξίριο της ζωής και της μακροζωίας

 





Ο ΧΡΥΣΟΣ ΕΛΙΞΙΡΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑΣ

Ιστορικά, η παραγωγή πόσιμου χρυσού ήταν ένας από τους πιο δύσκολους τομείς της αλχημείας, καθώς ο χρυσός ήταν γνωστό ότι είναι αδιάλυτος στο νερό αλλά και σε άλλους διαλύτες που ήταν γνωστοί.  Οι αλχημιστές, προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ελιξίρια φτιαγμένα με υγρό χρυσό, καθώς θεωρούσαν ότι πρόκειται για την τέλεια θεραπεία για όλες τις ασθένειες.

Αυτή η πεποίθηση υποστηρίχθηκε από τους μοναχικούς αλχημιστές σε όλη την Ευρώπη, οι οποίοι ανακάλυπταν τα οφέλη του χρυσού στην υγεία, καθώς μετέφραζαν τα αρχαία κείμενα, που ήταν κρυμμένα από το άγρυπνο βλέμμα του Βατικανού.

 ο χρυσός ήταν «αθάνατος» και πώς αυτοί που το έπιναν «απολαμβάνουν τη μακροζωία».

Η ιδέα προερχόταν από το γεγονός ότι ο χρυσός δεν διαβρώνεται, γεγονός που υποδηλώνει μακροζωία.

 Ο χρυσός έχει λοιπόν μακρά ιστορία ως θεραπευτικός παράγοντας, πρώτα ως κονιοποιημένο μέταλλο και στη συνέχεια ως διαλυτό άλας που παρασκευαζόταν από τους αλχημιστές για να χρησιμοποιηθεί ως ελιξίριο της ζωής

Ο βρώσιμος χρυσός είναι χημικά αδρανής και δεν αντιδρά μέσα στο ανθρώπινο σώμα (π.χ. στα οξέα του στομάχου). Περνάει απλώς από το πεπτικό σύστημα χωρίς να απορροφάται. Θεωρητικά, οι άνθρωποι μπορούν να τρώνε όσες νιφάδες χρυσού, σκόνη ή άλατα θέλουν χωρίς να αρρωσταίνουν. Δεν μιλάμε φυσικά για υπερβολική κατανάλωση.

Τα οφέλη του χρυσού για την υγεία που γνωρίζουμε σήμερα είναι πολλά.

Είναι αντιφλεγμονώδες – τα άλατα χρυσού είναι γνωστά για τη χρήση τους μεταξύ άλλων στη θεραπεία της ρευματοειδούς αρθρίτιδας.

Στη θεραπεία του καρκίνου – το χρυσό ισότοπο 198 χρησιμοποιείται σε ορισμένες μορφές θεραπείας καρκίνου.

Στην οδοντιατρική – τα κράματα χρυσού χρησιμοποιούνται ευρέως στην αποκατάσταση της οδοντικής χειρουργικής σε εφαρμογές όπως γέφυρες και στεφάνες.

Στη χειρουργική – ο χρυσός χρησιμοποιείται για την επισκευή των αιμοφόρων αγγείων, των οστών, των μεμβρανών και των νεύρων.

Ο κόκκινος κολλοειδής χρυσός χρησιμοποιείται στην Ινδία από τους ηλικιωμένους ως φάρμακο της Αγιουρβέδα για αναζωογόνηση, με το όνομα Swarna Bhasma («Swarna» που σημαίνει χρυσός, «Bhasma» που σημαίνει τέφρα). Χρησιμοποιείται επίσης στην Ινδία για ιατρικούς σκοπούς, ο κινάβαρις χρυσός, γνωστός ως “Makaradhwaja”, και θεωρείται σημαντικός για τη θεραπεία της  γονιμότητας.

https://urbanguru.gr/living/texnh-politismos/

https://www.e-sy.gr/programmatic-statements/



ΣΟΦΙΑ  ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ


ΥΓΕΙΑ

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία.
Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.
 Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.
 Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.
 Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.
 Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.
 Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.
 Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.
 Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.
 Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,
 Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.
 Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών.
Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.
ΠΗΓΗ. ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ ΣΟΦΙΑ ΣΙΔΗΠΟΠΟΥΛΟΥ


ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

                         ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
             ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:   http://www.artemis-sorras.gr
ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ:   http://600dis.oramaellas.gr
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ:   http://dimoi.oramaellas.gr
ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ:   http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ:   http://txs.oramaellas.gr
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ:   https://www.aitherikigrafi.gr/

ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Ε.ΣΥ ΠΕΙΡΑΙΑ 2 
ΤΣΑΜΑΔΟΥ 55 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΗΛ  2104221659

                                                ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΕΛΕΥΣΙΣ”

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΕΛΕΥΣΙΣ”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΤΣΑΜΑΔΟΥ 55 , ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Τ.Κ. 18532, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΣ
ΤΗΛ. 210 4221


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια