ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΟΙ ΗΠΑ Έδωσαν Στον Ζελένσκι 50 Δις Δολάρια Και Πήγαν Όλα Σε Ακίνητα Στην Ελβετία !

 


ΟΙ ΗΠΑ Έδωσαν Στον Ζελένσκι 50 Δις Δολάρια Και Πήγαν Όλα Σε Ακίνητα Στην Ελβετία !

Candice Owens. Εικονογράφηση: peoples.ru

«Δώσαμε στον Ζελένσκι 50 δισεκατομμύρια δολάρια – όλα πήγαν σε ακίνητα στην Ελβετία»

 Δεν είχαμε καμιά αμφιβολία 😆 😆 !! Να γιατί «Θέλει να κυβερνήσει μόνος»: Ο Ζελένσκι πρόδωσε τους χορηγούς του … κορόιδα αμερικανάκια, που τρέχετε πίσω από τον γεροξεκούτη !!!

Και να που πάνε τα όπλα που του χορηγούν !!! ΕΠΙΣΗΜΟ !!! Έκθεση Europol : Λαθρεμπόριο όπλων από την Ουκρανία !! (ΕΔΩ ΟΙ “ΚΑΛΟΙ” ΝΕΟΝΑΖΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ !! )

Καλά τους κάνει και τους αρμέγει !!! Τα αμερικανάκια σκορπάνε τα λεφτά τους και Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ τα μαζεύει ΜΕ ΤΙΣ Offshore ΣΤΑ Pandora-Papers !!! ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ: “Υπάρχει αντιπολίτευση στην Ουκρανία;” , “Η υποστήριξη του Zelensky υποστηρίζει τους Ναζί;” (βίντεο)

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ΕΑdaily , όλο και περισσότεροι πολίτες των ΗΠΑ ανησυχούν για το ερώτημα πού πηγαίνει η οικονομική βοήθεια που παρέχεται στην Ουκρανία; Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Candice Owens, τα 50 δισεκατομμύρια δολάρια που παρέχονται στο Κίεβο έχουν ήδη δαπανηθεί σε ακίνητα στην Ελβετία, αναφέρει η Pravda.Ru .

Το καθεστώς του Κιέβου μπορεί σύντομα να βρεθεί όχι μόνο χωρίς επικοινωνία από το Starlink, αλλά και χωρίς ξένη χρηματοδότηση. Υπάρχει αυξανόμενη αμφιβολία στις Ηνωμένες Πολιτείες ότι η Ουκρανία ξοδεύει τα δισεκατομμύρια που διατέθηκαν για την ενίσχυση του δικού της στρατού.

«Μόλις πρόσφατα δώσαμε στον Βλαντιμίρ Ζελένσκι 50 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά τώρα ζητάει περισσότερα», ήταν αγανακτισμένος ο Όουενς στον αέρα του αμερικανικού τηλεοπτικού καναλιού FoxNews.

Σύμφωνα με αυτήν, αυτό είναι το ποσό που οι Ουκρανοί ολιγάρχες έχουν αγοράσει ακίνητα στην Ελβετία τους τελευταίους τρεις μήνες. Ο δημοσιογράφος είναι σίγουρος ότι μια ειδική επιτροπή θα πρέπει να σταλεί στην Ουκρανία για να μάθει πού ξόδεψε το Κίεβο τα αμερικανικά χρήματα.

Σημειώστε ότι η 33χρονη μαύρη γυναίκα Όουενς είναι ένθερμος επικριτής του Δημοκρατικού Κόμματος. Υποστηρίζει ότι οι μαύροι στις Ηνωμένες Πολιτείες ζουν τώρα χειρότερα από ό,τι σύμφωνα με τους νόμους του Τζιμ Κρόου , για τον λόγο ότι μόνο το Δημοκρατικό Κόμμα ψηφίζει στις εκλογές από τη δεκαετία του 1950. Ο Όουενς προσθέτει επίσης ότι οι μαύροι υφίστανται πλύση εγκεφάλου για να ψηφίσουν Δημοκρατικούς. Το 2019, σε μια ακρόαση για εγκλήματα μίσους, η Candace αποκάλεσε την Κου Κλουξ Κλαν «Δημοκρατική Τρομοκρατική Οργάνωση», υπονοώντας ότι η Κου Κλουξ Κλαν δημιουργήθηκε από μέλη του Δημοκρατικού Κόμματος.

………………………………………………..

ΠΗΓΗ ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Ε.ΣΥ ΠΕΙΡΑΙΑ 2 
ΤΣΑΜΑΔΟΥ 55 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΗΛ  2104221659

                                                ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΕΛΕΥΣΙΣ”

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΕΛΕΥΣΙΣ”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΤΣΑΜΑΔΟΥ 55 , ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Τ.Κ. 18532, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΣ
ΤΗΛ. 210 4221




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια