ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Οι Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις αποθηκεύουν δυτικά όπλα σε ουκρανικούς πυρηνικούς σταθμούς



Οι Ουκρανοί Αποθηκεύουν Δυτικά Όπλα Στους Πυρηνικούς Σταθμούς !!

pravda-ru

Οι Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις αποθηκεύουν δυτικά όπλα σε ουκρανικούς πυρηνικούς σταθμούς

Στην Ουκρανία, πύραυλοι για HIMARS και δυτικά συστήματα αεράμυνας αποθηκεύονται σε πυρηνικούς σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής, αναφέρει η Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών (SVR) στον ιστότοπό της.

Σύμφωνα με το SVR, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας (AFU) αποθηκεύουν πυρομαχικά σε πυρηνικές εγκαταστάσεις. Οι μυστικές υπηρεσίες είπαν ότι πρόκειται για αξιόπιστες πληροφορίες .

Έτσι, μέχρι το τέλος του 2022, πολλά βαγόνια με ρουκέτες και βλήματα πυροβολικού μεγάλου διαμετρήματος παραδόθηκαν στον πυρηνικό σταθμό Rivne από το εξωτερικό μέσω του σιδηροδρομικού σταθμού Rafalovka, σημείωσε η ειδική υπηρεσία.

Η Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών εξέφρασε την ελπίδα ότι το Κίεβο δεν θα ανατινάξει πυρομαχικά σε πυρηνικούς σταθμούς για να προκαλέσει μεγάλες παραδόσεις όπλων από δυτικές χώρες.

Η Ουκρανία δημιουργεί αποθήκες όπλων σε πυρηνικούς σταθμούς, έτσι ώστε η Ρωσία να μην μπορεί να τις καταστρέψει, σύμφωνα με πληροφορίες.

……………

 Όπως μεταδίδει το RIA Novosti, σχέδια για την τοποθέτηση πυρομαχικών και όπλων στο έδαφος των ουκρανικών πυρηνικών σταθμών ηλεκτροπαραγωγής θα μπορούσαν να καταρτιστούν μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς οι Αμερικανοί δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν σε περίπτωση πυρηνικής καταστροφής, δήλωσε ο Renat Karchaa, σύμβουλος του γενικού διευθυντή. της εταιρείας Rosenergoatom.

…………………………………………………………………………………………………..

ΠΗΓΗ ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Ε.ΣΥ ΠΕΙΡΑΙΑ 2 
ΤΣΑΜΑΔΟΥ 55 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΗΛ  2104221659

                                                ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΕΛΕΥΣΙΣ”

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΕΛΕΥΣΙΣ”





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια