ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΗΡΧΕΤΟ Η ΜΑΥΡΗ ΛΑΙΛΑΨ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ “ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ” ;


ΠΡΑΓΜΑΤΙ … ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ … ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΙΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΗΡΧΕΤΟ Η ΜΑΥΡΗ ΛΑΙΛΑΨ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ “ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ” ;

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ “ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ” ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ ΣΦΑΓΩΝ ΚΑΙ ΔΗΩΣΕΩΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ … ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΗΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΟΥ ΣΦΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΥΡΙΛΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ (AGORA HYPATIA βίντεο)

……………….

Η δίωξις του ονόματος ΕΛΛΗΝ και της ιδέας του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 1.000.000<> ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟ 38π.χ.χ.-116μ.χ.χ. ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΣΤΗΝ ΚΥΡΗΝΑΪΚΗ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ, ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ…

ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ… ΚΑΙ ΣΤΟΝ “ΑΚΑΘΙΣΤΟ ΥΜΝΟ” : “Χαῖρε, τῶν Ἀθηναίων τὰς πλοκὰς διασπῶσα…”

……………….

1

Τα κείμενα, που θα δείτε παρακάτω επί των γραναζιών του μηχανισμού, πρώτον είναι ελληνικά, δεύτερον είναι αστρονομικά, τρίτον είναι χρονομετρικά με βάθος χρόνου…
Για να σχεδιαστεί ένας τέτοιος υπολογιστής, χρειάζονται όλες οι επιστήμες…
Άρα, λοιπόν, τις κατείχαν τότε οι Έλληνες.
Χρειάζονται μελέτες, σχέδια, μοντέλα, πρωτότυπα, κλπ. Μαθηματικοί, Γεωμέτρες, Αστρονόμοι, Σχεδιαστές, Μηχανικοί, Τεχνολόγοι, Τεχνικοί, Τεχνίτες, Συναρμολογητές, κλπ.
Άρα, λοιπόν, υπήρχαν όλοι αυτοί, τότε !!!
Ερώτησις 1: Αυτές οι γνώσεις, βρέθηκαν από τη μια στιγμή στην άλλη;
Ερώτησις 2: Αν όχι, πόσα χρόνια χρειάστηκαν για να φτάσει σε τέτοιο επίπεδο η  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ της εποχής εκείνης;

Δείτε το παρακάτω βίντεο. Ο επιτηρητής του Μουσείου του Λονδίνου Μαΐκλ Ράιτ μελέτησε επι χρόνια τα ευρήματα του αρχαίου μας υπολογιστή στο ναυάγιο των αντικηθύρων και κατάφερε να φτιάξει ένα μοντέλο όσο πιο πιστό αντίγραφο γινόταν.

Λειτουργούσε με ένα μοχλό για να “αλλάζει τα δεδομένα του” που από πριν είχαν “φορτώσει” οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Με την βοήθεια γραναζιών και μεταλλικών ελασμάτων θα δούμε στο βίντεο της φάσεις της Σελήνης που απεικονίζεται στο κέντρο σαν μια μαύρη περιστρεφόμενη σφαίρα, επίσης τις κινήσεις του ηλίου των πέντε πλανητών που γνώριζαν οι τότε αστρονόμοι, του ζωδιακού κύκλου, τις εκλείψεις της σελήνης, τις εκλείψεις του ηλίου, ημερολόγιο 365 ημερών και άλλα!
Οι επιστήμονες λένε ότι ακριβώς με την ΙΔΙΑ φιλοσοφία λειτουργεί και σήμερα ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, όσον αφορά τους υπολογισμούς του.

 

Με τις τομογραφίες που έκαναν ( με μηχάνημα 8 τόννων,το οποίο έφεραν στο μουσείο ), έμειναν με το στόμα ανοικτό, μ’ αυτά που είδαν
Ο υπολογιστής έχει μέγεθος περίπου ενός πακέτου τσιγάρων ( υπολογιστής τσέπης, όπως σήμερα τα κινητά ), περιέχει δε πολλά μικρά γρανάζια, αξονάκια, βιδάκια.
Αλλά το ξάφνιασμα ήρθε όταν είδαν επάνω στις τόσο μικρές επιφάνειες των γραναζιών, μικροσκοπικά γραμματάκια…..!!!!!!!!
Ολόκληρα κείμενα τα οποία είναι εγχειρίδια συναρμολόγησης και χρήσης του υπολογιστή.C-Fragment-19a

Το θραύσμα 19 με την τεχνική PTM της Hewlett Packard. Διακρίνεται καθαρά τμήμα του εγχειριδίου χρήσεως του Μηχανισμού. http://www.astro.noa.gr/journal/Periodic/journal_12Seiradakis.htm

Τα παρακάτω κείμενα: ( με μικρά η μετάφραση )
———————————-
ΕΣΠΕΡΙΑ
ΥΑΔΕΣ ΔΥΟΝΤΑΙ ΕΣΠΕΡΙΑ
ΤΑΥΡΟΣΑΡΧΕΤΑΙΕΠΙΤΕΛΛΕΙΝ
ΛΥΡΑΕΠΙΤΕΛΛΕΙΕΣΠΕΡΙΑ
ΠΛΕΙΑΣΕΠΙΤΕΛΛΕΙΕΩΙΑ
ΥΑΣΕΠΙΤΕΛΛΕΙΕΩΙΑ
ΔΙΔΥΜΟΙΑΡΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΛΕΙΝ
ΑΕΤΟΣΕΠΙΤΕΛΛΕΙΕΣΠΕΡΙΟΣ
ΑΡΚΤΟΥΡΟΣΔΥΝΕΙΕΩΙΟΣ

…το βράδυ
Οι Υάδες δύουν το βράδυ
Ο Ταύρος αρχίζει ν’ ανατέλλει
Η Λύρα (Βέγας) ανατέλλει το βράδυ
Οι Πλειάδες ανατέλλουν το πρωί
Οι Υάδες ανατέλλουν το πρωί
Οι Δίδυμοι αρχίζουν ν’ ανατέλλουν
Ο Αετός (Αλτάιρ) ανατέλλει το βράδυ
Ο Αρκτούρος δύει το πρωί

—————– ————————–

ΠΡΟΕΧΟΝΑΥΤΟΥΣ … ΜΟΝΟΙ
ΦΕΡΕΙΩΝΗΜΕΝΕ
ΤΟΣΤΟΔΕΔΙΑ
ΤΗΣΑΦΡΟΔΙΤΗΣ

ΓΝΩΜΩΝ ΣΥ
ΗΛΙΟΥΑΚΤΙΝ

ΜΙΝΟΘΕΝΕΞΗΛΘΕΝ
ΤΗΣΠΡΩΤΗΣΧΩΡΑΣ
ΓΝΩΜΟΝΙΑΔΥΟΩΝΤΑΚΡΑ
ΦΕ ΡΟ
ΤΕΣΣΑΡΑΔΗΛΟΙΔΟΜΕΝΤ
ΤΗΣ ΟCL ΙΘL ΤΟΥ
ΣΙΣ Σ ΣΚΓ ΣΥΝΓΕΙΝΟΜΕΝΟΙ
ΟΣΔΙΑΙΡΕΘΗ Η ΟΛΗ
ΕΓΛΕΙΠΤΙΚΟΙΣ
ΟΜΟΙΑ ΤΟΙΣ ΕΠΙΤΗΣΕ
ΦΕΡΕΙΤΑ

Προεξέχοντας …μόνοι
φέρει απ’ τις οποίες η μια
και η άλλη
της Αφροδίτης

ο γνώμονας
την ηλιακτίδα

απ’ όπου βγήκε από
την πρώτη χώρα
δυο γνωμόνια των οποίων τα άκρα φέρουν
τέσσερα, το ένα δείχνει
τα 776 χρόνια, 19 χρόνια του
233 συμβαδίζοντας
ώστε να διαιρεθεί η όλη
εκλειπτική
παρόμοια με εκείνα που πάνω της
φέρει

http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2009/01/blog-post.html

……………….

ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΥΠΑΤΙΑΣ
ΤΟ 415 ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΒΡΗΚΕ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ, ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΥΡΙΛΛΟΥ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΥΠΑΤΙΑ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ, ΣΕ ΧΡΟΝΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ, ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ, ΟΤΑΝ ΓΥΡΩ ΤΗΣ ΜΑΙΝΟΝΤΑΝ Ο ΑΝΗΛΕΗΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΓΥΡΤΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΟΥΣ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΤΟ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΜΕΝΟ ΜΕ ΟΣΤΡΑΚΑ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ «ΚΙΝΑΡΟΝ», ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ΜΙΑΡΟΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ, ΤΟ ΑΓΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΦΕΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΡΤΑΡΟ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ.
ΑΣ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΠΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ!!
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΡΟΣΟΣ
(ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ)

…………………………….

ΕΡΓΟ: “Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕΣΣΙΑΣ”. ΣΕΝΑΡΙΟ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΕΒΡΑΪΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ. ΗΘΟΠΟΙΟΙ: ΙΜΜΑΝΟΥΕΛ, Τ’ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΪ

Το μυστικό της Μ. Παρασκευής… Η αποδόμηση του παραμυθιού…

…………………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια