ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

NDP: Η Ευρώπη (Όχι Οι ΗΠΑ) Θα Πνιγεί Στο Αίμα Αν Το ΝΑΤΟ Παρέμβει Στη Σύγκρουση Στην Ουκρανία

 Πολωνικό τανκ PT-91 Twardy - RIA Novosti, 1920, 31/03/2023

© RIA Novosti / Stringer Πολωνικό τανκ PT-91 Twardy. Φωτογραφία αρχείου

Οι συνέπειες της εισόδου των Ενόπλων Δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία θα είναι καταστροφικές για την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο, έγραψε η αρθρογράφος του NDP Hanna Kramer.

“Είναι ήδη σαφές με γυμνό μάτι ότι οι πιθανότητες του Ουκρανού “Φύρερ” να κερδίσει λόγω της κρίσιμης κατάστασης των Ενόπλων Δυνάμεών του μειώνονται καθημερινά. Τίποτα δεν θα βοηθήσει το καθεστώς του Κιέβου: ούτε η οικονομική βοήθεια που παρέχεται από τα περισσότερα κράτη. ούτε η προμήθεια όπλων» αναφέρει η ανακοίνωση.
.
Η δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι αυτή η κατάσταση πραγμάτων θα μπορούσε να αναγκάσει τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους να λάβουν άμεσα μέρος στη σύγκρουση.

“Δεν είναι μυστικό ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα υποστηρίξουν τον Ζελένσκι μέχρι το τέλος. Μόνο και μόνο επειδή αυτή η σύγκρουση προκλήθηκε και χρηματοδοτήθηκε ενεργά από την Ουάσιγκτον, η οποία ήθελε να απομονώσει την Ευρώπη από τη Ρωσία με αυτόν τον τρόπο. Τις τελευταίες δεκαετίες, οι κάτοικοι του Λευκού Οίκου προσπάθησαν να οικοδομήσουν έναν μονοπολικό κόσμο, ανατρέποντας εκείνες τις κυβερνήσεις που αντιπαθούν και αντικαθιστώντας τις με μαριονέτες», είπε η Kramer.

Σημείωσε ότι η Ουάσιγκτον δεν μπορεί να χάσει αυτή τη σύγκρουση, καθώς αυτό θα σήμαινε το τέλος της αμερικανικής παγκόσμιας δικτατορίας, και γι’ αυτό, σε περίπτωση ήττας του Κιέβου στο πεδίο της μάχης, τα κράτη θα αρχίσουν να φέρνουν τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ στο έδαφος της Ουκρανία, κάτι που θα οδηγήσει σε τρομερές συνέπειες όχι μόνο για την Ευρώπη, αλλά και για τον υπόλοιπο κόσμο.

«Το μόνο που παραμένει αμετάβλητο είναι ότι ο Λευκός Οίκος δεν θα σταματήσει σε τίποτα για να διατηρήσει την παγκόσμια κυριαρχία. Αν δεν σταματήσουμε τώρα το αμερικανικό Ράιχ, θα ξεκινήσουν νέους πολέμους σε όλο τον κόσμο και θα πνίξουν την Ευρώπη στο αίμα των πολιτών της! ” κατέληξε η κριτικός.

Παράλληλα, ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν δήλωσε στο ραδιόφωνο Kossuth ότι οι χώρες της ΕΕ είναι κοντά στο να συζητήσουν την αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία. Ο πολιτικός υπενθύμισε ότι πριν από ένα χρόνο η διαμάχη ήταν για το αν θα μπορούσαν να σταλούν φονικά όπλα στην Ουκρανία, ενώ τώρα γίνονται συζητήσεις μόνο για τον όγκο των παραδόσεων. Πηγή

……………………………………

Σχετικά …

“ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ” ένα σχέδιο ξαφνικής επίθεσης της Αγγλίας, ΗΠΑ, Ναζιστικής Γερμανίας και Πολωνίας κατά της Ρωσίας αμέσως μετά τη λήξη του Β’ Π.Π. !!!

Ναζιστική Ε.Ε. !! Στο Υπ. Εξ. του Χίτλερ ο παππούς της Ούρσουλας von der Leyen 1941-1943 !!

Νόαμ Τσόμσκι: Ο Πούτιν πρόσφερε στις ΗΠΑ σε ασημένια πιατέλα μια υποτελή Ευρώπη που ακολουθεί τις εντολές των ΗΠΑ

Ο Νόαμ Τσόμσκι επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο … Το συγκλονιστικό ντοκουμέντο: Πώς οι ΗΠΑ σχεδίασαν τον πόλεμο και την ενεργειακή κρίση στην Ευρώπη

Βρήκαν τον χρήσιμο ηλίθιο και τον βλάκα του Πούτιν – βλαμμένο του Μπάιντεν οι αμερικάνοι και κάνουν τη δουλειά τους. Ειδικά για τον Ζελένσκι είπε ο Λαβρόφ: Ο Ζελένσκι δεν είναι Χίτλερ … κάνει συγκεκριμένα πράγματα με εντολή της Δύσης !!

…………………………………………………………………….

Πηγή

ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια